Prošao kroz crveno svjetlo
31
Student preživio udar autobusa
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ku\'rac bi ust\'o da je bio GRAS-ov vozac za volanom
potrcao je u susret autobusu, ali ga ovaj nije prepoznao...
samo pritisni br 6 , (trenutak udara)
Ovaj ce biti dobar za hidro-meteoroloski zavod, znat ce mjesec unaprijed promjene vremena!
Ti da si iz Sa vidio bi da svaki drugi treci frajer bilda...da nisi mozda iz (i)stocnog Sa hahahahahahahah
vozac autobusa je majorizirao ovog tamnoputog studenta
ronney kralju zakuco si sa komentarom
halo momak, sta se zalijeces, hos da šajbu razbijes... zalijeces li se tako kod kuce pod autobus? -.-\'
Misko sine, kocis u mestu...
gledam ove decke levo na klipu celo vreme i jos mi se nije spustio, pravo su hot, da je nama u Banja Luci vise ovakvih, nego sve debeli cobani, ali doslo vreme daj sta das, ni oni nisu losi
ovi studenti samo padaju :D
al je poletio bogte.
vidio neku golu k.o.k.u na suprotnoj strani, pa se zaletio
Ufff jbt sto su dobri par ovih likova bez majica u cosku na clipu.. Kod nas takvog lika u gradu vidjeti jednom u 2 sata da prodje, kod nas je teretana nazalost nepoznanica izgleda jos uvijek dobrom dijelu populacije..
PREŽIVIO JE ZAHVALJUJUĆI ALL.AHU, I ZATO ŠTO JE IMAO RUKSAK NA LEĐIMA...JER DA NIJE IMAO UDARIO BI GLAVOM OD ASFALT ŠTO BI BILO KOBNO... POGLEDAJTE SNIMAK DA JE PAO NA LEĐA NA RUKSAK I TIME SPASIO UDAR GLAVE OD ASFALT, PRI CEMU BI LUBENICA PUKLA !