Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratite nas i zabavite se: http://cudnisvijet.blogspot.com
eh što bi moji susjedi napravili? ne bi ni trošili lovu na uspavljivanje već bi uzeli sjekiru i maznuli po glavi. žalosno, ali istinito.
jel tebe komšija maznuo
to su ti one komšije koje ne pozdravljaš već godinama i ponosiš se time
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gdje moje omiljeno klix štene gdje?
Psic je presladak a hvala bogu da ima i dobrih ljudi na ovom svijetu koji zele pomoci zivotinji a ne ubiti je.
Ovakvih vijesti da je vise a manje o bakiru i ostalim lezihljebovicima i svi cemo biti veseliji i raspolozeniji. Manite se pisanja o politicarima te kako su ukrali ovo te kako su rekli ovo ignorisite ih ne mozete promijeniti nedajte im onda ni paznju krast ce i dalje objavili vi to ili ne.
Mali slatkiš...Lubav i pozrtvovanje zaista cine cuda...
Osvoji te na prvu, ko sto kazes pravi slatkis. :-) Velika cuda, da iz nemoguceg ipak dobijes nesto i postignes puno toga.
joj kako slatko, kada se odrasle žene pretvore u djecu...gugugug šlotkiš mali...