Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo prilike za nas j.e.ba.ce
Iskreno, koga boli ku.r.ac što će neka baba napravit profil na fb?
Volim ljude sa voljom, ali ne vidim zasto jednostavno ne napravi profil, pa onda pozove novinare. Ne treba ti godina da napravis profil tamo
al jedna mi stvar nije jasna, zasto ljudi planiraju da naprave profil na fb.. jbte kad napises planira to ispadne nesto komplikovano kao naprimjer registrovat firmu u BiH :) a zapravo treba 5 minuta da napravis profil..
e sad cu ja u inat napraviti lazni profil u njeno ime
Aferim Matora!
E moj Bože, haj što je ovu \"mlađariju\" uzelo, već i starije ljude!!! A da, popularnost je važna ;)
oce zena farme hahaha
a zasto ste preveli nickname ove druge babe \"superbaka\" samo mi to objastnite..sad ne znam kako naci tu babu grrrrrrrrr supergranny nije !!!!!!!!!!!!!!!!!!
like (Y) hahaah
To će biti prije mog 107. rođendana koji ću proslaviti u augustu\", rekla je Stugnellova.E nećeš ga proslaviti Boga mi!
Pa nema je na facebook-u