Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahah koja kraljica, trebala je i vodom polit, da bude s hajrom i hairli hahahha
ahahahah ote mi slova sa tastature.........:):):)
Ima li iko da stoji pri ulazu u avion, blizu motora i bitnoh dijelova da se slicne gluposti je desavaju. 0,20€, ciscenje par hiljada.
hahaha baba ih zajebawa
BABU SU TREBALI U MOTOR UBACIT
Hahaha pa i dobili bi sretan let.. ali na drugi svijet 😂
Pun je svijet takvih budala. Jel vide kakve fontane to odma ubacuje neke kovanice!!! Kaze neke se zelje zamisljaju. Dok nije izaslo ono 0.05 km bila je fontana boje bakra od kovanica po 0.10 a sad se bijeli od ovih po 0.05... Misle zamisliti zelju i da se ostvari tek tako, neko sebi ko ima ovlsti sav taj novac pokupi i kad skontas to je ogroman iznos za godinu dana, a zelja nikom se jos nije ispunila isto kao ni od zlatne ribice ;)
ja konto mi budale kad vidi kineza
Baba turbe "sedam braće" ti je u Sarajevu, na Bistriku.. 😂
SDA starica
Vjernici su opasni u pm. zatucani i neobrazovani. Gdje god se nalaze.
Ćuj vjernici zatucani i neobrazovani. U kojoj si ti vjeri našao da se propagira da se bacaju novčići za sretan put?
@Xao Čuj se pise sa tvrdim č. Bajram banka i novcic za sretan put je isti princip...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kerojedna baba mrtva
HAHAAHAHAH sto ih mala zafrka :)
Neka mi neko objasni... Kako je moguće da babetina bude u blizini aviona (pogotovo motora) kada on treba da poleti? Ovo nema veze sa istinom.
Očigledno nikad nisi letio, imaju letovi kada ideš direktno sa terminala, a i kada te busevima prevoze do aviona, gdje ulaziš sa piste..
@WoBo Očigledno se ne sjećaš da i takvi letovi imaju (trebali bi imati) osiguranje i kanalisanje putnika od zemnog prevoza do aviona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HaHaHa... E,svašta! A,opet ko zna- ovim svojim postupkom starice je pomjerila planirani let nekoliko sati,možda su zaista i izbjegli nesreću?
ne postoje slučajnosti!
pogresan avion..
Ubaciš zlatni dukat u mucy prije zigu za dobre performanse
neće ona niđe