Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da nikad nije kasno da pocnes uzivati u zivotu :D
nemam pravo da bilo sta kazem o tudjem zivotu, al imam pravo da kazem da sam pogrijesio kada sam otvorio ovaj clanak.
JOJ GLEDAJ DZOZLUKA SINEEEEE
baba hoce sex u najboljim godinama trazi zagondziju
Horor
Pravo me fascinantno isprepadala slikama,sad necu moci oka sklopiti 5 dana.Klixu treba zabraniti da postavlja ovakve fascinantne fotke.
Šeta baba grobljem i pita čuvara:oprostite gdje se nalazi grobno mjesto 1276? Kaže čuvar: ne znam Gospođo,zašto ste uopšte ustajali kada ne možete da se sjetite 😀
GILF!
...odmah sam se pokajao što uopšte otvorih ovaj članak da pogledam....pa koji me đavo navrati ..sad mi se evo želudac prekreće i kafa mi prisjede !!!
Tobe jarabi.
Bakica Baddie je bas izgubila kompas....:D
ja bih rekao prije da je našla kompas
Bože,budaalaa...
prolupala baba, kao star motor.
Ostruga bi nju nakon dvije pive.
samo jos napisite koga?? nejasno je ovo pravo.