Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TImeline majorizuje hrvate
BRIŠITE SVI SVOJE FB NALOGE !!!!!!! NE DOZVOLITE DA NAM UNIŠTE ŽIVOTE, IMAM 22 GODINE I PONOSNO NEMAM FB :)
Ovo novi fazon postao pljuvati po facebooku? Ja sam to radio kad su svi bili ludi za njim, ali kako je sad i to (pljuvanje po facebooku) postalo mainstream, odoh SAD napraviti Facebook account.
Bilo bi pravo extra kupiti ovakvu zavjesu i slikati se ovako za profilnu :D
deaktivirajte fejsbuk, tek tada cete shvatiti koliko ste dragocijenog vremena potrosili. “Enjoy your youth. You\'ll never be younger than you are at this very moment.\" :)
Svaka čast za ideju. Ljudi sijeli i razgovarali o tome šta najviše muči današnju omladinu i kako to mogu unovčiti i došli do ideje. Svaka čast. P.S Eh sad svi Vi koji ćete me kritikovati zbog ovog komentara prvo razmislite zašto vi niste došli na ovakvu ideju pa tek onda kritikujte...ako ima smisla.
bolje ista nego nista! :D
Ma fb isfuro skrzo,a i privatnos je sad nula isto ti il imo nekog iu raji ili nemo 90% ti stvari vidi. www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com
Koliko sam ruzan jos mi nisu promjenili FB :(
ponosim se sto nemam profil na facebook
ma i nama je dosadno pravo, zar ne?
Ovim ljudima je bas dosadno. Pravo.
zanimljivo ali ipak ću sačekati guz papir sa istom aplikacijom
li ova zavjesa da bude sa mapom kosova pa da kroz ovaj prozor srbi gledaju kosovo sl samo da ga gledaju jer ga nemaju :D
Ja sam jako pametan. Zato sam se predstavio kao neko drugi i udario malo po naciJonalizmu. Malo o majorizaciji, malo o Dodiku, malo o fejsbuku. Ma ja sam moderni vehabija sa internetom u dzamiji K F. Ne moze mi niko nista. Samo da se ni ovi moji a ni cafiri ne dosjete da je meni u interesu zakuhavati da mene niko nista ne pita i ne okrivi sutra za sengenske vize koje ce nam uvesti. I da se ne dosjete da je Mevlid moj mali, a ima ih jos takvih. Eeee kako sam ja pametan. Za ovo danasnje javljanje sam zaradio dzenet od naseg vjerskog vodje.
Ja idem na dernek.ba a i na glamur stranicu na fejsu. Slikao sam se za Daily Ahvaz pred laptopom sa fejsom na ekranu. Aj em modern efendi jeeeeeeeees :D