Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Прије 50 година????? Да ли смијете окаћити фотогрфије од прије 5 година ?
Simpa.
Daj covjeki pistolj, opljackat ce banku, daj mu banku, opljackat ce svijet. 💔
tako to biva. A pogledajte kako izgleda zemlja koja oćera Ameriku i demokratiju, pogledajte Boliviju jednu. Zamisli ***te da te Amerika nagovori da privatizuješ plin, a Bolivija treća po zalihama plina... i to se desilo 1994.god. Dok nije Evo Morales došo i vratio stvar i oćero Amere kući.
a gdje su nargile ???
Pričao mi jedan stari čovjek koji je bio pripadnik UN snaga 70-tih godina, prolazili su kroz Siriju, pa mi je ispričao da je Damask u to vrijeme bio čudo od grada, a pazite sad još većeg čuda, kome god da je spomenuo da je iz Juge, odmah su bili uzdasi, a još kad je tražio da ide da obavi namaz, jer je bio musliman, tek onda su uzdisali :( ostalo je samo da se i jedni i drugi sjećaju dobrih vremena.
Baš i nije, žao mi je što taj čovjek nije više među živima, bilo je dosta muslimana u tadašnjoj vojsci koji su bili pripadnici UN snaga, po Egiptu, Tunisu pa čak su bili u to vrijeme i u Iraku i Iranu, bez problema. A negdje sam čitao da su mnoge zemlje tada insistirale da pripadnici UN snaga budi jugosloveni te da je to bio uvijel da se normalno mogu kretati kroz te zemlje. Raspitajte se malo kod starijih, svašta su prošli i mnogo vole da pričaju o tome.
Ni meni se ne uklapa priča o velikoj srbiji i ugroženosti srba, ista stvar!
kakva je to zemlja bila... prijatelji sa svima, ekonomija odlicna, turizam, historija.. sve na mjestu, i unistise je "bibliotekari" za par godina
Gdje Americka demokratija kroci tu zivota vise nema,a nazalost zakoracila je i Siriju....
...ima tu bildinga koji su ladno izdominirali sve zakone fizike i nauku o statici.
šamska arhitektura :)) najbolja u arapskom svijetu i nadalje