Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix novinari ...
U Bosni je to odvajkada stvar proslosti. Mi smo najnepismenija i najnenacitanija nacija na mapi.
@BalkanBošnjak de ne laprdaj, to shto si vidio na TV-u je obichna glupost. Prosjechni NEOBRAZOVANI amerikanac neche znati. A opet, shta je nekom prosjechnom amerikancu uopshte bitno gdje je neka npr BIH??? Shto ne odu ispred nekog univerziteta u USA da intervjuishu kakvog studenta. Da smo mi toliko pametni, ne bi trubili o ratu zadnjih 20 godina, nego bi digli zemlju na noge.
Papir tj knjigu nista zamijeniti ne moze
Ja sam za da se prestane koristiti papir...deforestacija je veliki problem.. zato ja pusim samo na bong...
Kazu "printani mediji polako izlaze iz historije". Back to the future
Pa dobro, ovo bi trebalo biti i prakticnije i ekonomicnije. Knjiga od papira svakako ima svoju draz, ali tehnoloski napredak je neminovan, ako nista zbog zivota na zemlji... Sjeca suma mora prestati.
ja bih volio da nam se shume pustoshe u svrhu shtampanja knjiga.
Tehnolozi.
samo papir bajo, reče mi jedan koji će biti inženjer, samo papir
@kraftwerk kae vidiš ti zanatlije se pate za 500 maraka, inženjeri dođu početka veća tri puta odmah, ništa ne znaju, majstori ih uče poslu, a drmaju lovu..sve tudumi, samo papir bajo, samo papir daj
@kraftwerk zavisi paša gdje si radio, ima ljudi hlade muda sa papirom
Zamisli politicari i oni koji s njima upravljaju isto postanu stvar proslosti
Auta za 20 godina nece ni trebati kupovati, jer će biti firme koje će vršiti prevoz, nešto slično taksistima. Sa GPS i ostalim, vozači neće ni biti potrebni.
@kraftwerk Eto. I zbog čega će ti auto, da se nerviraš oko gužve, pješaka itd.
kad se sjetim kad su mi moji ukinuli nulu na fiksnom telefonu jer je par puta zaredom dolazio racun preko 200km...e to su bila vremena :D
morao si naučiti birati broj pomoću viljuške telefona hehehe
@november kako su ti ukinuli nulu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)