Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispalit se odavde :))
Pridruzujem se zeljama...
Dovimo isto :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
roditi se jednog dana a da nema face-a, lazne skromnosti, laznog bljestavila, da je marsal ziv i popio lijek za besmrtnost, da su ljudi iskreni, nasmijani i da se svi vole... jah !
E to ce ti bidi bas kad umres...
Prvak, Lep komentar nego zasto ti face toliko smeta, veoma koristan program koji ako se ne zloupotrebljava moze da poboljsa i obnovi mnoga prijateljstva... u svakom slucaju svako ima mogucnost ako hoce i kako hoce da ga koristi i nevidim zasto bi tebi to smetalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a da me vidi babooo
Prije nego sto umrem zelim da odselim na Havaje,zaradim par milijardi $ i doživim tih nekih 786 godina
.
da neumrem nevin
Ma da kakva je situacija
Da se sretnem s klixovcima ,da vidim da li sam na osnovu komentara stvorila realnu sliku o njima.
Pa mislim.....stvarno....
Vidjeti referendum u Bosni i Hercegovini, gdje se gradjani izjasnjavaju protiv ulaska BiH u Evropsku Uniju, iz razloga sto se EU dozivljava kao prijetnja blagostanju, eksplozivnom ekonomskom rastu BiH, standardu zivljenja gradjana, te gradjanskim pravima i korupciji koja je potpuno iskorijenjena. Predsjednik BiH, koji je inace ratni vojni invalid, prenio je gradjanima ovu vijest, te iskoristio priliku da najavi da ce Centralna banka Bosne i Hercegovine morati da podigne kamatnu stopu, da bi se izbjeglo "pregrijavanje" ekonomije zbog malog procenta nezaposlenosti te ogromne potrosacke moci gradjana BiH.
Hrvati u BiH su stvarno neintelektualan narod sa kvaziidejama i kvazi manifestacijama...........
ne generaliziraj sve... Po čemu to ? Mogu oni to reći i za bošnjake... Zašto bespotrebno vrijeđaš ljude seljačino ?
Zato jer hrvati hoće entitet na tuđoj zemlji...................a mogu samo do Šantićeve i to ako im mi dopustimo.............
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
naći posao :((((
cuj imati plantazu suncokreta......svasta!? IMATI PLANTAZU MARIHUANE..........
Zele eure i da zdime iz te lopovske tvorevine.
https://www.youtube.com/watch?v=cJ9jzGbgkZc
samo da se zna
samo se zna da si ti obicni isfrustrirani jadnik, nista novo, za nikog, pa ni za Dunju.
uh sta rece gag, sad ce napraviti novi acc "gag smrdi" haha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koja glupost .
Prije nego što umrem poželio bih da nikad ne umrem.