Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa djecom se rukuje isto kao i sa odraslima. Jedina razlika je u tome sto djeci ne stiskate ruku pri rukovanju jer su njezni, dok odrasloj osobi stegnes ko sivonja, da pokazes kolika si sila.
@mlacmudan stas se rukovat, ko da ti je prodo medju!
Ovom ako trebaju“uputstva“ ili ga žena smatra ili je stvarno smotan kao gužva.A to što se čude što žena ide na putovanje,halo nisu ovo kamena doba.Ali kako izgleda,da Balkan još živi u kamenoj dobi!
Najveca nocna mora je zivjeti s partnerom koji ocigledno nema pojma o familiji. Zena koje su u ovakvim brakovima mi je veoma zao. Rob djeci i jos kretenu moras sve nacrtati. Ja zivota i govana.
najjace, supruga memorisana ko aaaa, svalerka aaa1 😂😂
Prvo je zena mnogo nepismena. Drugo ako smatra svog supruga ovako glupim, onda taj lik ne zna sam guzice obrisati. A trece, sad bismo i mi muskarci mogli glumiti ove tzv feministikinje koje se uvrijede na svaku cinjenicu ili zajebanciju, pa izaci na ulicu i zaliti se za omalovazavanje muskaraca. 🤣🤣🤣🤣🤣
@Douglasssy evo ih pocele su hahaha
AAAA radi nedeljom hmmm?
Aca Lukas "Neće mama doći neće nikada, otišla je mama na službeni put, daleki put..."
@Varaga900 Jelek, anterija i opanci, po tome se znaju Srbijanci...ko je izmislio tu 'pesmu' ?! Hrvatijanci i Bosancijanci, možda ?!
zgužvat upute i rukovat đecom po svom.
sluzbeni put vikendom?
Šta je ovo ovako oskudno sa uputama? Da ne fali jedno 3-4 stranice još?
sujevjerena redakcija...
kakva kobila i kako odvratan naslov..uputstvo za rukovanje djecom?kome je ovo fora, taj je na nivou tovara iz zaostroga 83!
Bravo majci!!!
Mislim da definitivno ovdje majka pretjeruje. Kao i mnoge druge sa naših prostora. Nigdje opuštenosti, i sve djeluje utegnuto i isplanirano kao da su vojnici. Niti djeca imaju samostalnosti niti postoje neke spontanosti.
Isto da su ocevi debili! Tekst je nebuloza teska jer ja znam iste takve primjere gdje bas majke nisu toliko upoznate sa svojom djecom!
@IstinaPravdaSarajevo ma nemoj, znas majke koje nisu upoznate sa djecom. bas me nasmija. nadji mi oca koji razlikuje carape od dva sina, pa cu ti moooozda povjerovati. mama