Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da dodam može i spasi svinju pojedi nijemca. kako bi švabe reagovale na takve majice
spasi sarmu - pojedi bosanca ? 😂
Došao Kinez kući, otvori frižider, kad sve prazno. Kaže: "šta je ovo, ni kučeta ni mačeta?!"
Život je kratak pojedi batak, brateuuuuu hahahaha
NAPREDNI SUSTAVI: Ponekad na svijet dolaze stvorenja koja mogu duži period uspješno funkcionirati samo uz potporu kvalitetno uređenih država: USA: www.dailymail.co.uk/news/article-2679549/Meet-twins-62-joined-waist-worlds-longest-living-conjoined-duo-weekend.html IRAN: en.wikipedia.org/wiki/Ladan_and_Laleh_Bijani
Sa sam oni, kontrirao bih sa: spasi zidova ubij njemca. Ne volim ni zidove, ali su u svakom slucaju ljudska bica za razliku od pasa, tako da ih treba zastititi.
Spasi janje, Pojedi Bosnju! hahahahahahahahahahaha
I sad da oni pocnu jesti ljudi, onda bi opet nekome smetalo...ma hajte molim vas!
Kinezi nece mijenjati svoj jelovnik zbog ovih majica i natpisa.Oni jedu sve sto stignu.Kako rece moj jaran Ahmo ono sto su misevi kod nas u Aziji su kinezi jedu sve sto stignu pa zbog toga ne mogu da rastu
Evo ga https://www.spreadshirt.de/selbst-gestalten?product=150909512&view=1
spasi izbjeglicu, pojedi ćevape.
ahhahahahahahah
Zasto traze da se povuku majice? Kad oni mogu jesti pse zasto nebi i njih neko mogao pojesti.
Spasi obraz, pojedi srba.
da li je srba ili srbina ili srbijanca. moraš prvo malo u školu pa onda za tastaturu
@tarcin11 SSSS - srbina samo sloga spasava, pa to je isto :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sutra će spasi kokošku ili svinju ili ovcu ili kravu i pojedi nekod drugog čovjeka. ovi dog trust su stvarno pretjerali.
Genijalno hahaha