Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je i meni jedan dan u zivotu vako biti radosan ko ove vidre. vidi se da su sretne.
Kad ih ugledam na Uni taj dan nema ribe na vidiku :-((((
Najzad nešto lijepo ! KAd bi im samo ljudi omogućili čistu vodu i rijeke koje im je dao Bog. Ako je Bog znao stvoriti i rijeke i čistu vodu i vidre, pa zar je bio toliko glup da ne zna da mu je profitabilnije da napravi LIJEPE BRANE , pa još ima i struje za izvoz , što u REFORMSKOJ agendi kao traže od nas. Ili BOg nije znao napravit beton i branu pa smo morali čekati sposobnog, dinamičnog i poštenog FAhru i BAkira da nam oni to naprave ??
Duse :) vidre su predivne zivotinje
hahaha bas su slatke, kako se samo veselo igraju.... :D
slatke ko secerna bolest :D
@ado_1990 haha sto da ti kazem... vecina stvari vezanih u secer je dobra, ali bas ta bolest hm... haha ;-) Gdje si ti pobjeglice... nestanes pa te nigdje. .. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"vidre sirocadi" Ubicu se peruskom...