Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je fora crtaj sto "ruznije" pa ako ti se posreci da se tvoja izlozba svidi kvaziumjetniku, navjerovatnije ti postajes umjetnik.......moja teorija :P
Ja sam odusevljena !
Ja se bas ne razumijem u ovo, ali ove slike, ja sam ovako crtao u prvom razredu
radi se o tome da pikasko zna crtati vrhunski i portrete znaci realisticno ali se odlucio za ovakav pravac. namjerno iskrivljava slike i dodaje svoje elemente. naravno da je to sada lako precrtati ali on je to medju prvima pokrenu i stvorio potpuno nov pravac. uz to su slike stare a on je umro. iza svake slike stoji odredjena poruka koju razumiju zaljubljenici u umjetnost i svaki potez kista je bitan. i zato vrijedi toliko.
Pa i nije baš treb'o !