Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ufatio ga na cek od penzije :)
Strasna ribetina, brala je sisarige sa grane brkom :P
Divi ovog sminkera fol pozira pored soma HAHAHAHAHAHAHHAHA AAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA placem sestrem\' AHAHAHHAHA AHAHAHHAHAH sad ce on ovo okacit na FACEBOOK AHHAHAHAHAHAH dramaa !!!!
za ulov svaka čast ali vala 5 minuta je premalo sa ovakvom ribom se treba boriti najmanje 20 minuta,a da ima soma velikog ima ali rijetko uzme. meni se desilo da mi je 25 silk potrgao veoma lako i to prava zvijer na štapu sam osjetio da je riba masivna borio sam se 30 minuta da bi na kraju krenuo u kontra smjeru i to uzvodno i veoma lako je pokidao silk.a za ove budale pa upecajte vi bar jednu od 5 kg.ja pecam os svoje 8 godine i nikada nisam u zivotu ribu odnjeo kući sve sto ulovim to i pustim,pecanje mi je odmor.poz.
jaro eto ribe mjesec dana da je jedes ne bi je pojeo
ovaj bas zna pecati Ribe...:)
Cuj 5 minuta se borio sa njim. Taj il je trenutno bio u bunovnom stanju posli spavanja il je zestoko osamucen od ciste rijeke. Jos ako je upecan nizvodno od Mitala ........
ubio soma petardom.
Malo se bavim ribolovom, i da mu je sad baš uzeo to ne znam, inace somovi nisu aktivni zimi, sto znaci da ga je ZARAUBOVO... a to ipak nije nesto za pohvaliti...
SVAKA CAST!!!!!!!
Najeo se vanago u rijeci pa nabio 20 kg.
Dok Bosanci skontaju šta je catch and release neće više biti nigdje ni peša. Som od 20 kg je sitna riba, a ne kapitalac.
dobar je...možda i nema baš 20 kg jer držao sam u rukama soma od 20 kg i bio je veći sigurno od ovoga
i ribe su ljudi !
Sigurno si se upravo vratio s cevapa
STOP OKRUTNOSTI NAD ŽIVOTINJAMA!
Ostavite životinje na miru, neandertalci!