Velik kao kuća
0
Snješko Bijelić s fesom
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako smo dosli do zakljucka da je ona crvena kanta fes???
ufatio ga isijas :P
Snješko Cerić xD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ http://www.cedex.com.ba/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jos dva stepena toplije i ima FES da razbije glavicu ovog curetka ispod. Bas pravi \"roditelj\". Vidi se ocito koliko se trudi da mu djecica imaju uzbudljivo i vjerovatno KRVAVO djetinjstvo.... ....a pro po LOPOVA sa BRADOM aka Djeda Mraza, zar nije vrijeme da pokrenete tradicionalnu kampanju nametanja \"svjeskih\" tradicija narodu koji to NE ZELI.
Najzgodnija žena na svijetu http://goo.gl/zHfxK
baš super snješko :D jes da nema šajkaču, al može i fes proći..nosio ga je i vuk karadžić :)
Navik\'o narod na Bakirovo \"senzacionalno!\", \"šokantno!\", \"nevjerovatno!\", \"frapantno!\" i na FTV-ovo kljukanje vijestima sa sudnica. Ne daj bože čuti nešto pozitivno ili, da prostiš, zanimljivo.
Kakva senzacionalna vijest je.bote!!!
ovo je pravi tata!
ja bih volio da u nas politicari podju pravit Snjeska Bijelica sa feslijama ..
http://www.onbux.com/?r=cofein
Čuj, snješko sa fesom a da im traje do božića, niđe veze.