Lik podsjeća na Alfa Gernetta
0
Snimljena površina Marsa na kojoj je ljudsko lice
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim marsovcima saljem selame iz Bosnjackog grada Mostara.
i moj pakaš lici na oko.. pa šta ?
Pa koji je sad s marsa ovaj desno ili ovaj lijevo
Mars je, Mars je, nekad siv, nekad žut. :O
Da li imaju duge kose? Dal traperice nose? Dal vjeruju u Boga? Da li uzimaju droga? Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Bruslija, A evo im silikoni, atomska i cija
Ovo se Chuck Noris javlja sa marsa,kaze ove godine gore pravo dobro :D
ova prva slika je sa hljeba,a ova druga je u snjegu na vlasicu
Mozak ti je zarazen, paznjaa !! Imbe.cili dosadni ste sa tim teorijama zavjere :D
ko o cemu - Hasa o gacama.... te i ovi o Marsu i ljudskim likovima..... nadjite sta konkretno, tolike pare skrhaste, mogli bi cijeli 3. svijet 10 puta nahraniti koliko potrosise na Mars, ali samo im se likovi ukazuju.... sranje.
Sta sad. Jel to odjednom nije moguce da neke stijene ili planine malo lice na ljudsko lice. Pa ima ih milione i milione. Pa kad samo pogledas oblak ili namazes krisku dzema mozes nekad dobiti nesta sto asocira na ljudsko lice samo sto vecina ljudi nisu budale koje trce okolo i hvale se vidi, vidi. Jos gori su oni Amerikanci sto cim nesta vide sto imalo lici na Isusa kontaju da im bog salje neku poruku. Sve isti de.bi.luk.
nije vise niko b.u.d.a.l.a da vam vjeruje ha ja
ste vi d.e.b.i.l.i od piskarala, a sve umišljate da ste novinari
Cudo da nema DODINOG portreta , stvarno sam se razocarao je opet nebeski narod mozda potice bas sa Marsa
...glava čiča draže
meni lici na Tihica...
koja podsjeca na ljudsko lice ;)
\"naučnici iz programa Viking su primijetili fotografiju četvrtastog oblika, dugu nekoliko kilometara,...\" Hahahaaaaaaaaaaaa