Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo,sad bit ce dosta teorija....ali jedino sto je realno,da covjek uz svu tehnologiju koju posjeduje i dalje nije istrazio ni mali dio onoga sto je Bog stvorio.Samo sto je covjek ohol i cesto misli da zna sve,ili da nema nista sto nije vec otkriveno...a to je varka.
Ovo je kesa iz škafe
hahaahahah , ma to neki carsaf iz Titanika ispo , pa se ajkula zamotala u njega i pliva sa njim po moru !
suha krpa na dnu mora !!!
Ref. Lutam, belim drumovima bez smisla i cilja zurim, nigde koracima ja od sedam milja lutam, pa gde stignem i onako mi svejedno covek sam bez srca i bez lica odkada nismo zajedno jedna mi zena za zivot ceo za moju tugu dovoljna jer neku drugu nebi ni hteo sve da mi \'ju lepsu nudi sudbina
ako još snimi neku vreću u vodi,nek im se javi,možda dobije i kakvu nagradu !
jastučnica
ma bosanac se posr\'o u Jadransko :)))
ovo je iskoristeni kondom :D
Meduza
pa ovo je obicni carsaf.
Ovo meni izgleda na najobicniju Jellyfish. Ne znam kako se kaze na nasem.
svaka cast za komentar Scruples,lijep odgovor covjeku koji glumi mudraca,a vjeruje u knjigu koja ce imati isto znacenje kao trilogija gospodara prstenova za 2000 godina.
Deepstaria enigmatica je ovo :D
de ba ljudi sta vam je, \"Spreca\" je puna ovih ponjava
morski plastenik za uzgoj plodova mora ... *.*
pichbangosh