Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj najsretniji, a škola danas.. ccc
Sta cemo mi bez posla-kome da se obratimo?
Smiji se ti kad nemas marke u dzepu. PU
ne serite bolje van je. inace ja san dalmatinka, al\' ceto posjeujem sarajvske sajtove. i malo ste presli mjere. isse, ne znan ni zas ovo radite.. cc
Fkt odavno nisam imao bolji ponedjeljak...
Najsretniji? Pa šta me tek čeka!
Jest djavla najsretniji, ja volim jednu curu, ona voli mog druga a on opet voli neku trecu curu, i to danas saznam, saznam da moj drugi jaran konta da nije losa a jos i pocela skola, i vi to zovete najsretniji.... -.-
A šta ćemo mi sa PMS-om? Da budemo sretne što smo dobile bar nešto ?
Ako je danas najsretniji, tesko meni za ostale :(
Ja dobila 5 na ispitu, nije mi baš do smijeha.
Smiješno!!!! kakav sretni ponedjeljak... užasan kao i svaki drugi :(
Smej se smej, uvek se smej........ `^-^`
Kako da se smejem a nemam marke u dzepu..
da ranije procita da je ovo najsretniji ponedjeljak vjerovatno bi \"pala zrtva\" s moje strane, pa pored svih problema koji su me snasli, pristila bi si jednu dobru dozu kvalitetnog smijeha....-.
Ma samo vi meni recite kako se koji dan trebam osjećati! Ali, molim da to priopćite bar jedan dan ranije, da se znam organizovati i pripremiti. Dešava se da mi dan bude super, a onda pročitam da je to najdepresivniji dan u godini. Pola ga već prošlo dok ja pročitam vijest i šta onda da radim? Tako i danas, baš mi nešto bez\'ze dan, a tek sad vidim da je najsretniji ponedjeljak u godini. Opet fula s moje strane! Ali nije mi za zamjeriti - nemam blagovremene informacije!
pisam se na vas i vase strucnjake...sve vece gluposti objavljujete
mi danas plata.Bas mi godra.Ehamdulilah.