Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je 54, bolaestan sam i pred smrt, je.b.at ga, nesto se mislim valja ovim mojim platit pokop, ja sam ostavio neke pare al nije dovoljno, kazem je.b.at ga, a necu da prosim, reko sam svojim kad umrem da pare uzmu sebi a mene da metnu u kantu
\"Ova aktivnost je bogohulna i neukusna, nemoralna i nezakonita\".....ja mislim da je cijena, a ne aktivnost.....
zasto jeziva?? pa sami ste napisali cijenu pokopa.. danas se ne isplati ni ziviti a ni umrijeti u pm
na kamenu uklesati: \"Brate Srbine, ako si pravi brat i drrug pomozi, pomeri kamen ovaj što mi na duši stoji i olakšaj mi muke\" a ispod kamena: \"Brate Srbine, ako si brat i drrug, vrati ovaj teški kamen nazad da zaye.bemo još nekog\"
a dobro se placa - vrijedilo bi umrijet
nek vidi pezo sta je auto...