Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh dobro je. mi ga dobismo prije ove zabiti.
Treba provjeriti jel \'naše\' slovo na svom mjestu!!!!
jbt SAFET SUSIC !!!!!!!!!!!!!!!!
Please ocito nemas pametnjjeg posla ;)
??? wtf????
SUNDAY = SUN DAY = MOLITVA SUNCU....HEHEH JADNI KATO.LICI STA VAM OD VJERE URADISE
cema.lo.vic ce da ka.ra onu manekenku na prvm bracnom,,,,,koda gledam jadna ona i njena mindja....
sta ce kapela ako nema ljudi, mozda da se ajkule mole SUNCU ovvo je m kao maso.n , nista neobicno,,,hajmo dalje...
kad bosanci počnu da cijene sebe i kada počnu da govore i pišu svojim bosanskim jezikom onda će nas i komšije cijeniti.... Please - svaka čast...
Neka se imaju budale čemu čuditi!!!!!
Da nije NLO?
Ja ocitujem da si ti kreten!
Ovo mora da je onaj Fahrin bolid Adi Hadžiarapović postavio. :D PS Ne mogu vjerovati da napadate ovog \'Please\' čovjeka/ženu zato što je primijetio temeljnu NEPISMENOST. Samo je u Bosni i Hercegovini sramota nešto znati, zato nam i jest ovako dobro.
to su sve masoni krivi
eh eto samo se napisalo - c i j e n a t o r. b a
da ovaj please je fanatik ... prvo niko ne pokusava taj hrvatski da pise, jer jezika i nema, rijec \"otok\" je slovenstina, kao i dodatak slova \"t\" u nekim zamjenicama, sto se u Dalmaciji rijeto upotrebljava( ili uporabljava sto bi hrvati rekli kad koriste slovenacki), to isto vazi i za glasovanje i dosta drugih rijeci(vlak, kazaliste itd.). Ustvari i ne postoje rijeci hrvatkog porijekla, meni nije poznato, osim mozda imena koja su nadenuta mjesecima. Vi imate komplekse pa pravite pogresne i naporne teorije.Jasno je svakome da hrvatski ne postoji. Ovako bi po tebi bilo tacno: \"Prepoznatljivi žuti logo, za koji je detaljnijim pregledom utvrđeno je da je zakovan za krov, prvi je primjetio lokalni brodar \" To se pise tako samo da bi se izbjegle zabune, koje ovdje nisu bile moguce. Izlomnjene recenice su los Bosanski. Treba da se pise moguce jednostavno, a ne zakukuljeno. Posebno se apozicija treba upotrebljavati da se naglasi nesto.
otok za životinje - ma ja sto posto hoće svinje i piliće da uzgajaju za McDonalds