Ukrstili kljove duge po metar i po
0
Slonovi u Keniji se sukobili kako bi impresionirali ženke
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je gotovo svake hefte u ježu...
napokon pravi muskarci
ne rade to samo slonovi iz Kenije, uvijek su se slonovi zbog zenki sukobljavali...
sta je ovo?osam ovaca poginulo,pas uči dijete da žvače sad se slonovi sukobili u keniji?ovo više postaje portal za životinje
kako nevjerovatno
Samo sto se nasi slonovi u skupstini sukobe koji ce vise pokrast :-D (Y)
OVO KOD NAS SVAKI DAN IMA NA ULICI, A TEK MAJMUNI ŠTA RADE, MA KATASTRAŠNO
Glupih li novinara!!!!!!!!! Što ne napisaste da je to vrijeme parenja (što je jednom godišnje), a ne sukob uspaljenih mužjaka kao kod slonova na dvije noge. Ne želim ove plemenite životinje omalovažavati uspoređujući ih sa krkanima na dvije noge.
ova vijest mi je popravila dan:p
Haj dobro je što nije POLUČILA željeni učinak. Šta bi tek bilo da je POLUČILA ?
sta pich.ka uradi od covjeka, bolje mu je da se povuce pa da ga baci u nesvjest ko covjek..... :(
I krave Pero,.... i krave. Al mogu ti reći da je ovo vijest \"par ekselans\". U najmanju ruku ja sam pomislio da su se slonovi podijelili u dva plemena (nešto poput nas u BiH), pobili se i postali vijest. Tragično. I oni se dijele kako bi im bilo gore nego što jest, a da bi susjedi trljali ruke.
Nije to nista kave mi slonove imamo u skupstini :)
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]