Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa slatka
Sladak je
Da je slucajno iz Kine, naslov bi glasio: "Reš pečeni psić..."
Vidi, vidi....što "divni" zaštitnici životinja lupaju minuse, a ne smeta vam da pričate kako Pukanić sluša Tošu....uživo. A ne smetaju vam ni stotine čopora pasa lutalica koji se "žele igrati" pa čovjek iz te igre odlazi sav krvav drito u hitnu. Ništa vama ne smeta, samo neka se završi na šupljoj priči pa još ako dođe koja marka za nju kao što to rade avmau....dobro i jest'.
Znači,tačno imam potrebu da odgovorim na komentar,"divnog" i uvaženog gdina "meth-a",čiji user dovoljno govori o njemu. Ne bulazni i ne laprdaj gluposti molim te! Ova vrsta psa se koristi već dugi niz godina u zdravstvu pomažući osobama oboljelim od paralize,sljepila,distrofije,Parkinsonove bolesti,mentalno zaostaloj djeci,starijim ljudima..i ne vidim svrhu da pišeš takve nebuloze.Broj 2. ljudi i psi se danas nalaze u takvom okruženju i neminovno je da će doći do sukoba,psi su gladni,mnogo ih je a ništa se ne rješava.Naravno da ne podržavam ujedanja i ranjavanje ljudi,ali za to smo samo mi krivi i niko više. Nemamo azila,a pričamo neke gluposti (ti meth konkretno). AvMau,Šapa i slične podržavam a ti što ne podržavaš vrati se u svoju pećinu,struži to malo po zidovima,crtaj neke obrise ili ako ni to ne znas,spavaj i čekaj opet neki članak da prospeš svoju "pamet" po njemu! Vozdrica ;) P.S. Govoriš o Pukaniću,Tošetu,a evo i sam pišeš o Saši Matiću...Ee Bože,svašta..
Saša Matić za američko tržište....
Jao, kako je sladak :))))))