Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije bebare pajaju:)
OMG kako su slatki :)
sladak sam i ja...
@Sejdic: jel i ti imas slatkog cuuukuuu? :P @cellems: to ti mene pratis da bi pod svaki moj komentar nesto napisao? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slatka slika ali opasna situacija ehinokokus granulosus uvijek vreba. Pas liže vlastiti anus pa je njegova njuška uvijek potencijalni prenosnik zaraze. Za ovog što spominje hljeb i ćevape: prijatelju ti govoriš o odraslim ljudima kojima su crijevna flora i imunitet formirai i u punoj snazi. Ovo na slici je dijete kojemu se sve to tek treba formirati...onda ići po mikrobiologiji i rješavati se crijevnih parazita... Slatko ali glupo i još važnije opasno...
odlicno objasnjeno,pisao sam i ja dole o tome...ali ne mozes ti to nekim glupanima utjerati u glavu...
Nemoj to pricat, banovace te obrazovani klix-ovci. Ne smijes kvarit sliku, ba. Nije tacno sto ne vidimo, a niko ne vidi bakterije, jel tako - ergo: Ne postoje. Ja sam imao 2 psa, od stenadi do smrti, danas radim s psima, i kad god dobijem vlasnickog psa i posadim ga ispred vlasnika, te mu dam tabletu za ciscenje od parazita (Jer postoje rase kojima se parazoto trebaju cistit svakih 6mj do god), svi se u cudu nadju kad iz fecesa pocnu pantlicare da izlaze, ali *** nas sto ista znamo - slike su "slatke" ;)
vjerovali il ne:)
Fuj, kako bih ja kaznio ove roditelje. Kako su dopustili pas i djete zajedno da spavaju?! Boze ti sacuvaj, sve se izopacilo. Zna se gdje je psu mjesto. Fuj!!
Sve je ovo veoma slatko, ali morate znati da pas im pantlicru i dr parazite, kao osnov zvog zeuca i crijeva, te d je pas po prirodi prljavija zivotinja od macaka, te je drzanje psecih usta blizu lica bebe (ili covjeka) obicno izazivanje srece, i veom opsno po dijete. Imao sm 2 psa, i NIKD nisam dopustio da me lizu po llicu ili budu na krevetu sa mnom. Uce psa da je jednak djetetu, to se nikad ne smije dopustit. Ali, je li, *** znanje, oni "vole zivotinje" i samim time "znaju najbolje". ;)
bebe i psi, ima li išta slađe na svijetu :))
i mačići.
...i pičići
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko su ovi "dječaci" povezani prosudite sami prema fotografijama. wtf nisam ovo ocekivo od klixa
ma zezam se normalno da sam ocekivo :D
zasto dajete negativne nije valjda da i vi psa smatrate djecakom...*** vas klix mislim ovi koji su dali negativno
crno bjela fotka ubija :)
...ne zna se koji više gušta :)))
Slatko, lijepo,.....nezdravo !?
istina...moze biti jako nezdravo...pogotovu ako se pas linja i u slucaju da djete proguta dlaku mogu nastati ozbiljne posljedice i cak operacija....
ko mi dade minuse......daboga mu djeca progutala psecu dlaku......
PRIKAŽI ODGOVORE (8)