Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.justfuckinggoogleit.com/ http://juliegautier.over-blog.com/ \"Referring to different comments on the net and in order to set this back in context, I want to specify that this movie is a fiction. We mainly wanted to move away from the performence and to light on the artistic potentiel of this discipline. This production required us 4 afternoones of shooting. All shoots have been taken in breath hold and with one camera. The sript and edition is the resul of our work and imagination. \"
maximum mi je 1:25 min da izdrzim pod vodom, ali ovaj lolo je dobar :D #Nije animacija dbli :S
a kako si ti toliko glup ? a kako to da si toliko retardiran ? s koliko gluposto uopste raspolaze tvoj mozak ? zasto ne shvatis da je svijet izvan kuce toliko ljepsi :) zasto se ne raspitas malo prije nego sto das morbidne komentare koje nemaju veze s pamecu.i eto tako.kako to objasni mi ? :)
fenomenalno izgleda, samo sto se uvijek nadju neki pametnjakovici da sole pamet i sve ukake....lol uzivajte
Velicanstveno !!! I zaista oduzima dah.
..Svaka Cast!!...E Ovo Se Zove Hrabrost!!
1. Postavite pitanje sebi,pa ga onda probajte objasnit... Lik koristi tegove..zato brze pada.. Nije dodirnuo dno nego je stao na liticu xD Sta je tu fol..Mogu i ja snimit video od 10 kamera a da se nijedna ne vidi.. Ovo su oni vjezbali mozda mjesecima.. kako razmisljate isto pi*ke xD
ljudi fino kazu da su ovo snimali vise dana, i onda na kraju samo spojili snimke... ali ne, nasli se pametnjakovici odmah da komentarisu i da im se seru u posao... ljudi, vratite se na brda odakle ste i dosli, bacite kompjutere, i hvatajte se stoke, bice vam lakse...
hajd ne serite, dobro djevojka rece, kako ga kamera snima sa svih strana??? Ima onaj jedan dio kad ga snima sve \"okolo\" a kako ce to biti moguce??? Isto tako, sve kako ide prema dole, kamera isto koda ide i za njim, kako to? roni i ona zajedno sa njim? Ima snimaka i iz vise uglova, mora da je bilo preko 10 kamera!? A kad se gleda klip, bas izgleda nerealan....
\"This video is a FICTION and an ARTISTIC PROJECT, I don\'t claim to have reached the bottom of the hole (202m) without rope and fins, as the world record in no-fins discipline is 95m. We made this movie to show another approach in freediving videos. We wanted to express the strenght of the elements water-earth-air. All the shots were made on breath hold by Julie Gautier. We directed and edited the movie ourself, Julie and me. Music from ARCHIVE - you make me feel. Camera used: Canon 5D mark II\"
prelijepo :)
Naravno da je ovo fikcija! Guillaume Nery i njegova djevojka su ovo snimali cetiri dana tj. cetiri poslijepodneva a nakon toga su uradili editing. Nije mi jasno kako neko moze vjerovati da je fakat dosao do dna Dean\'s Blue Hole-a?! To je \"rupa\" duboka preko 200 metara, a svijetski rekord ronjenja na dah bez peraja je 95 metara!
brate milion kamera iz milion uglova,sve perfektno,tesko da ovo nije animacija i montaza.
nery,natrag u firmu od tog nea nista