Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast brate!
@XY Ma Jok! Proglasit cemo tvoju staru sveticom :P
Ja nemam kucnnog ljubimca ali razumijem moto. Jednom sam i ja na isti ovakav nacin spasio mrava sto se izgubio i mahnito trazio svoj mravinjak.
Bravo, i ja bi isto za svojeg!!!
skidam kapu!!
Obrazovani gospodine, \"ne obrazovani\" se piše zajedno...
Pa i vi bi ste isli spasiti svog prijatelja. Sta ces, ljudi ne obrazovani pa ne znaju kako je to imati \'pasce\', tj. prijatelja.
respect
Pa imaš šansi da skineš bar dio odjeće ako upadneš u vodu, a odjeća ti bude preteška... Al\' upravu je što iznad neko reče, pravilno je leći na led, da rasporediš svoju težinu na što veću površinu. A da ne spominjem što bi ga bez odjeće srce opalilo u ledenoj vodi. Al\' da nije bio u boksericama vjerovatno ne bi čitali o njemu...
@asas a sta radis na racunaru, zdrobit ces ga
TAKO TREBA,BRAVO !
kao prvo kad si na ledu treba lec i onda nako partizanski sunjalicki doc do kera , covjeka, srne, sendvica itd. A kad si go pa lec na led eeeeeee tu si j.e.b.en .Kontas ti sad? ha ja..
ma trebao ga je roknuti sto ce letiti prema patkama
bolo do bola si glup!
ja bih dobacio paščetu otrovanu hrenovku da ne umre gladan
Evo jedan primer za oglas: Da li želite da zaradite, ali nećete radno mesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Javite se na mail [email protected]
@ma ja ba da mu je lakse izaci (bez mokre odjece), u slucaju da i on zavrsi u vodi ako led pukne... kontas sad?