Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predznak da će Pape večeras odletjet s klupe.
Da nece kakva gej parada haha :D
Biće i tog, polako. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neobicno vrijeme za ovo doba.. nego jel ko proso kroz dugu? :) Jel dobio cup zlata? :)
Eh jebiga .. Humor na nivou amebe.. nisam neki fan toga
What does this mean : ) https://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI
Ma predivno!!!!!
gej parada se sprema na Bascarsiji
ovo ko neko cudo neki znak???????
Irci kažu da je na kraju duge zakopan cup sa zlatom samo nisu rekli na kojem kraju. sreća pa sam uzeo 2 poslanika bila akcija jednog kupiš drugog džaba dobijes.
Ibn Hikmet el-Fellatiollah (rahmetullah) je rekao: Cuvajte se duge, ne gledajte u nju, to su sejtanova posla. Svi nemili dogadjaji su krenuli od pogleda.
Znao sam ja da je ovo los predznak... 3:0 za Izrael... a vi levati stavljajte minuse...
Dan je prelijep bio :)
gay duga
uvjek su dvije samo sto se ova druga cesto dosta slabije vidi
Pozdrav svima i oprostite na smetnji! Ovo je čovjek koji mi je pomogao kad sam bio u velikom minusu da se izvučem iz svih dugova. Iskreno nisam vjerovao u dojave, ali gospodin Ivan me uvjerio . U zadnjih tjedan dana donio mi je vise od 7 tisuća HRK zahvaljujući dojavama . Zahvalan sam mu i neznam kako da mu se odužim i mislim da je ova reklama najmanje što mogu učiniti za njega . Sada kad sam riješio sve dugove čekam sljedecu dojavu, da i ja nešto zaradim. Javite mu se, nećete požaliti, u to budite sigurni . Ivane hvala ti još jednom, stvarno neznam što bih rekao... ... Sretno svima!!! https://www.facebook.com/ivan.horvat4321
Sad ce svi u Sarajevu da postanu picke;))
Hoce li biti i vatromet na otvaranju duga
Svaka cast za sliku. Sad cu je staviti na kompjuter. Kad mi jaran (gazda ) Amer otvori i vidi ljepotu ima da padne na his ass. Ima li ljepseg grada na svijetu ? NEMAAAAAAAAAAA
Gay Sarajevo:)
Ja nisam gledala gore. :(