Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su stari komunisticki fazoni. Svaki put kad bi bilo kakvo poskupljenje ili nestasica po prodavnicama oni bi pustali \"Neretvu\" i \"Sutjesku\" na televiziji. I kako covjek onda da se zali na sopstvenu nemastinu? E, tako i ove slike siromasnih ljudi iz Hondurasa sluze da se Vlasi ne dosjete.
dok se neki kupaju u ptičijem mlijeku drugi gladuju. čovjek je čovjeku vuk. :(
Bog ljubi siromahe, iz svog iskustva mogu reći da je lijepo bit siromah, i da ne treba puno očekivat u životu para jer će Bog sve dati u pravo vrijeme!!!
K\'o tezge u Ferhadiji :D
Slatka bebica.
tuzno:((((
mili moj bože... a bekam troši 40 000 na kojekakve gluposti