Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesam li ja lud ili na slici 3 na računu piše Red Bull 210$...
Ima onaj sada vec stari vic o novim ruskim bogatunima, pita jedan drugog "sto ti je dobra kravata gdje si je kupio?" Odgovara mu " u New York-u, 3000 dolara" " A budalo ima ista u Tokiju za 5000"
vako i ja, babo me u trezor ostavio i ja čuvo vako pare
Ovo sve aminuje meksicka vlada.
Alo ba dileri ne kraditee Dodikove i Bakirove slike
ima se moze se
Da im hoce sve zaplijeniti kako bi samo kmecali
ah ta demokratija
Isto ovako mali od zlatnih kasika radi, samo mu slabo ide ova tehnika pa ne objavljuje slike.
meni sega sto mu je na kljucu od ferarija ona led lampica sa pijace od 2 marke :) .ebo ga stil pa trebao si i tu nesto ovo ono :)
I ja najvise volim koktel od telefona :-) Najbolji je Iphone, ali novi. Sestica. Svjez. Tek otpakovan.
To je najsladje :-) Prvo smrknes dvije-tri crtice kroz $100, a onda sitno nasjeckas u koktel. Sjednes u Ferari naoruzan do zuba pa se malo provozas. Ako naidje neprijateljski Ferari suparnickog kartela, onda malo i pripucas. Nikad nije dosadno.
Bogici bogicevici :-)
Guz man hahahahah
i jos jednom fuj fuj fuj
Fuj fuj fuj
Fuj fuj fuj
Fuj fuj fuj