|

Simpatični majmun "ukrao show" na porodičnom izletu i pokazao srednji prst

Simpatični majmun "ukrao show" na porodičnom izletu i pokazao srednji prst
37
Klix.ba
16.6.2019. u 18:08
24
komentara
37

dijeljenja
Simpatični majmun "ukrao show" na porodičnom izletu i pokazao srednji prst
Na porodičnim odmorima uvijek postoji jedna osoba koja stalno forsira fotografisanje, te želi ovjekovječiti svaki momenat kako bi uspomenu čuvali zauvijek. Ova porodica je dobila uspomenu koju nikada neće zaboraviti. Naime, majmun im je "uletio" u fotografiju i napravio fenomenalan selfie.
Peteročlana porodica Hicks posjetila je Bali u Indoneziji, te su uronili u duboke šume u kojima borave majmuni. U toku posjete su napravili veliki broj fotografija, ali su najbolju dobili na kraju posjete kada im je u kadar uletio majmun koji je bez problema pokazao srednji prst."Dok smo bili u šumi, naš vodič nas je upitao da li se želimo fotografisati. Ali kada smo stali da poziramo, majmun je iskočio pred kameru", priča Judy Hicks, 37-godišnja majka troje djece. Dodaje kako isprva nisu primijetili šta je majmun uradio, ali kako ih je kasnije fotografija s gestikulacijom nasmijala do suza.

"Odlično smo se zabavili na našem putovanju, a ova fotografija je još više popravila cijeli doživljaj", dodala je Hicks.Iako je fotografija napravljena u decembru 2018. godine, Hicks ju je tek prošle sedmice odlučila objaviti, a njena porodica i prijatelji pomislili su da je veoma smiješna te su je nastavili dijeliti dalje.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...