Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna njegova zena valjalo je roditi toliku djecu
"Najjači" su mi oni primitivci koji krive žene kada ne rode muško dijete. Ti si kriv, debilčino, što ne znaš baratati vlastitim hromosomima!
tako je! reci mu
@BehindGreenEyes Kakvi crni kromosomi. Samo ga guras u desno i bude musko :)
Selo intevenisalo tako sto su ga doveli na kanal te skopljenjem sa 2 cigle onemogucili dalje seksualne aktivnosti
I onda ih se sazaljeva sto nemaju sta da jedu... jos se i akcije prave..
Narucen propagandni clanak da bi se dokazalo da je fiminizam ne samo pozitivan nego i neophodan! Zasto niko ne pise o upotrebi psychotripic 'medicine' na tzv. 'zapadu'? Zato sto ne mozes da 'preuzmes takav clanak' kao sto je ovaj clanak preuzet jer 'zapad' ne pise clanke o propasti vlastiti zapadne kulture.
Što ga ne kastriraju...frajer nije mormalan..
Ja kako vidim,selo je davno tu intervenisalo i ako ne prestane intervenisati, broj će nastaviti rasti.
Ludi Milojko!
i onda kukaj na siromastvo, skupljaj sadaku, napravi novu generaciju nesklovanih siromaha, jer si mozda i mogao priustit da propisno obrazujes jedno il dvoje, al 17 nemos ni hljebom nahranit. Treba ubit idiota.
Uputilo je sretnom ocu pitanje: Roko Prč, izvadiš li ga ti pođahkad ???
Da su muski seljani intervenisali ranije, ne bi nasikao 17 komada. Neki bi joj sigurno napravio jos jedno musko prije petog komada.
Neka neka prave sve dok turbo radi.Kako kazu stari djece nikad nije puno Ja bih pusto sve dok mogu i neka prave a ne kao nase moderne gospodze samo jeli drugo odmah paranoja daj abortus
Jbg čojk voli svr6avati u pi4ku pa mu ga mrsko izvaditi zbog njegovog ćeifa od 3 sekunde, a žena nesmi pisnuti inače joj izbi i ta dva preostala kutnjaka...
@usljivinarode Nije to prostačenje u tvom kontekstu!
@usljivinarode Ako te moj post na neki način uvrijedio ili uznemirio oprosti mi! Ipak nisu svi ljudi evlije i nepogriješivi,svi smo podložni činjenju grijeha i teško se oduprijeti spletkama prokletog šejtana!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pašto ima stajat...nabaviš tri žene i lijepo praviš dijecu samo je trebo pojaćat postavu a sa dijecom je sveu redu
ubrzo će prešišati braću kineze po broju stanovnika.. sad i vidim zbog čega ahihihihi.
@Chvilla možda i jesu, aj ti sad izbroj njih sviju po tim selima.. oni prijave i zabilježe rođenje svakog 10-og djeteta.
staj ovo klix brise komentar