Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavite neko upozorenje ovo je strasno, ima djece na klixu
hahaha tipicno monkey see monkey do :D
Da nas vidi neka druga civilizavija mislice da smo totalni retardi...jbo vas selfie Klixee
Ovima izgleda zao sto su kako treba, pa od sebe prave rugobe.
i sve balkanci ludi
Mobilne aplikacije, gospodo i dame sa Klix.ba imaju konstantan problem ucitavanja slika i video zapisa! Hocete li ikad ista uraditi po tom pitanju? Bog vas u sumu okren'o!
Dokle moze ici ljudska glupost i debilizam !!!
bas sam se slatko nasmijao
ode sve u pm.... Nema nama spasa .. cccc
Definitivno je hit odoh i ja jedan selfi sa bingo vrecicom
Nisam ni očekivao da debilizam neće biti hit. To je danas preduslov, biti glup da bi bio prihvaćen. Šta kažu osobe koje gluposti rade kad ih ti ne podržiš? Ne! Mi glupi nismo ali se ti ne znaš opustiti i zabavljati! Kontam u sebi, opaki su ovi moderni vidovi zabave, ali opaki po moždane ćelije. Lako primjenjivo na sve bolesti modernog društva. Khm, modernog? Moderne su možda zgrade.
Glupost.
baš se pitam da li će išta normalno nekada postati hit na internetu...