Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Teta korona je tu. Kažu da je jako opasna, ne znam ko je ona, ali osjetim da je jako zla. Donijela nam je mnogo toga ružnog". Tužiti oca za ispiranje mozga i zlostavljanje djeteta!
Dok je u meni junačko srce bije,ne izlazim iz kuće.
Duso moje duse... svi znamo da nane i dede nedostaju... svima... i sve ono sto je bilo i sto smo mogli prije 15 dana.. proci ce .. sve prodje.. 🤍🤍🤍
Bravo legendo. Ja sam tvojih godina bio u skloništu 4 godine. Bez struje nekad i bez hrane. Dušmani napadoše Sarajevo. Ubijali i žene i djecu.Gori su bili od corona virusa.
Oj zemljo sto ne mogu podmetanja djece za ovakve stvari. Budi musko pa se sam snimi pa se objavi i rizikuj da te niko ne gleda umjesto ovoga.
moje dijete, kada se sjetim svog djetinjstva, hljeba se nisam najeo kako treba, bolje da sam tada krepo od gladi nego da novalića sada gledam
Gradi tata svog influensera masala
Bravo!
Duša draga sve će ovo biti juče aBd