Da vam se krv zaledi u žilama
0
Saznajte koje su najekstremnije sportske discipline
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelaz preko nepostojeceg mosta na miljacki brrrrrrr
broj 1 najekstremniji sport u sarajevu je prezivljavanje od plate broj 2 voznja grasom broj 3 odlazak na utakmice broj 4 trazenje svoje plate/penzije, itd. a o povisici da ne pricamo broj 5 obilazak okolnih izletista jos neociscenih od mina ne neminovno tim redom, ali ovo su nasi najekstremniji sportovi
Ovaj zadnji je prejak xD
sankanje na ledu(bob staza) ?? Jako extreman sport brzine preko 130 km/h g sila u krivinama koje dostizu i to broja 7... ako niste znali u formulama se osjete povremeno g sile do 6 najvise izmjerena.u avionu se mogu osjetiti sile do 9 g
Ovaj sport prod broj jedan je najekstremniji. Lakse se baviti bilo kojim od ovih drugih sportova iz clanka. Da ja njih vidim sa 400 KMova sto bi se bacali sa litice iz hobija. Bi... da ne kazem! Fakat ih treba malo dovesti ovdje kod nas da probaju prezivjeti. Nama pare od turizma, a njima neprocijenjivo zivotno iskustvo nakon kojeg ce cijeniti sve od normalnih plata na vrijeme, cistih ulica, finih fasada, azila za jedne napacene zivotinje beskucnike, prihvatista za ljude koji nemaju kuce, ni kuceta, ni maceta, plus jos pouzdan i cist javni prijevoz, sa revizorima koji se normalno ponasaju...vodu iz cesme koje uvijek ima i ne boje se neke zaraze ako je popiju, itd., itd. Ma joooooj koliko toga jos ima, ali nemam ja toliko volje i vremena da sve nabrojim!
cuj skakanje sa litice hahah da nije base jumping ? a idioti?
Nisu ovo nikakve \"sportske discipline\" nego pizdarije onih kojima je u zivotu postalo toliko dosadno da smisljaju najekstremnije nacine za razbijanje monotonije. Mi smo imali rat pa nam ovakvo vjestacko napucavanje adrenalina ne treba. Mozda da ponudimo Novozelandjanima neku zamjenu, npr. nama lopte za kotrljanje nizbrdo a njima Vlasi, 4 godine rata i sto hiljada mrtvih.
idem uradit ovo sve po redu..cek koliko imam place?? a ja... 400 km
glupi konji ovo smo znali i bez vas
a bandji jumping, tobogan ???
Meni već malo muka o.O
saznao sam i šta sad?...sad malo na facebook
A JA BIH ONAKO MANIJACKI DOBAR OBALIO .....
Kayak s kitovima i hodanje po tornju CN brrrrrrr dlake mi se digle :D
wooow... zelim skociti s litice i zelim pjesaciti ovom stazicom...aaaaa