Poznata po sličnim postupcima
2
Saudijska princeza pokušala ne platiti račun
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je.bla majku svoju kolko trosi nije ni cudo sto je odbacena :D
Princeza, dusevna bijeda. Ovi Saudijci su najveca bahata ga-ma-d, gori su od Amera. Imaju para ko blata, a ponasaju se ko da ce to u grob ponijeti, fuj.
Ne valja to princezo. Nije to u duhu istoka.
Mrnjau
Radosnice? hahahhah:)
Bez sumnje u njeznost doktora engleza :) Da nije pravi,(majstor) vjerovatno bi plava Lady protesovala.. ni makac s`mjesta... :))))
Eto muslimana i g.v.na...
suad bio neki engleski rob i kao njegova arabija, privatna drzava,
edy 02.06.2012. u 17:40 a mozda jednostavno nema prebijene pare..mozda? pa nemam ni ja pa ne potrosim 6 miliona. i ti mora da si isti ko i ona!!!
Vazno je da i nakon toliko vremena\" plavuska\"sija kao kalajisano...:))
pa ne bi ni ja platio jer nemam.
...Yarane, šta goĐ da ti reČem nemrem dostić\' tvoj nivo...
Sta lobi haveru asli ga tebi nije gotiva metnuti u petaka aa? Ti to neki romanticos aa? Takve bilmeze poput tebe drolje vrte oko malog prsta kako im je cejf.
...yarane, prođel\' ti ikad u životu bar na 100 metara od kakvog žeMskog...kakav si \"garež\" nebi te provarili ni klipovi moje ladare...
ne glumi te carsijske fore.. postoje ovdje onih koji citaju izmedju redova.ti si u bostanu(karpuzu)
Hahaha ajde brewew vlasi svirajte gusle I ne kupajte se po godinu dana. Ti \"zaostali\" muslimani imaju miliona koliko svi srbi dlaka na glavi. Sto ste ljubomorni??? Ja sam u Bostonu I poznajem kamaru saudijaca sve do jednog keshom placaju studije po BU,BC,Tuftsu,MiT-u,Harvardu itd. Jos uz sve to rentaju najskuplje stanove, vozaju najskuplja auta I guze nahbolje ribe. A vi? Mizerija zesca ona smrdljiva.
Glup i zaostao narod kao vecina muslimana!