Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravili ste S.Koreju ...... gnjecko iskljuci svima struju u 19,30 iza zadnjeg dnevnika kad prospe svoju propagandu i pošalje vjerni narod na spavanje :)
A ja ko šišmiš idem do hale po noći.
Vi ste ovu vijest svrstali u rubriku zanimljivosti, ali bi prije pripadala ekologiji, odnosno ekološkoj tragediji, jer toliku rasipnost i egoizam naša sirota planeta sve teže podnosi..
Glupi ameri
Hoće im se, i može im se :)
Kičeraj.
A meni prosipaju fazone kako trebam kupiti štedljivu sijalicu. Kažu nekakvi EKO-standardi i treba ih ispoštovati,a na sve moguće načine pokazuju koliko su rastrošni, naravno učeći druge o zaštiti čovjekove sredine i kako trebaju čuvati resurse. "Najlakše je što kaže narod tuđim ku..em gloginje mlatit."