Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma brate...kako god...njemu je metak u čelu...pa vi pričajte šta hoćete.. Odmah se nađu ovi Klix intelektualci da pametuju. -.-
I kaže hajd ratuj protiv budala, pogodiš ga u glavu samo ga razljutiš :D
Svaka čast brate !!! Vidi se da si pravi Rus :) !!!
Zasto nije bio blize nisandziji jedno 20-tak metara da mu ovo zrno mozak prospe??? Zaista steta.
1000 meters headshot
Da je pravi Terminator izvadio bi ga sam. Bez ruku!
ovde niko ne razmišlja o šljemu........
Pucanj je bio vjerovatno sa velike udaljenosti cim je metak izgubio toliko energije da se je samo "zabio" sa vanjske strane, a nije probio lobanju... Taj sto ga je gadjao je bio neki nafakas teski da ga strefi medju oci sa tolike udaljenosti :)
Trebali su staviti Pputina umjesto ovog terminatora. I jos da mu vade metak dok leti u onom Redbull raketnom odijelu.. bilo bi uvjerljivije.
Frajer stopa metke haha, to je odgovor na americki proturaketni stit :D, ovo je cecenski malokalibarski i srednjekalibarski stit, a malo vece glave stopaju i rakete :)))
Ne daj Boze da te ovaj glavom opali!
To moze samo kod Rusa...
Ovaj ima muda ko torbe :D
kako je fasovao infekciju poslije ovoga... mogu zamislit
...ovo je tvrda glava...kakva bosanska...