Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima ovu platformu ispod sebe, pasti na ulicu ne može. Neka druga zaštita joj nije neophodna. Eventualno da je na platformu ispod sebe stavila dušeke i jastuke da se ne udari puno ako padne.
@SejdoBrabonjak, nek' se i izubija, ali neće poginuti. Platforma dva i po' metra ispod nje. Eto to je umjesto mreže.
Ah nedo mi Bog..strah me sa stolice zavjese nakaciti :@
ovo ti je kad ti djavo neda mira,a drugo stumbala bi se dobro ali ostala bi pri vrhu. :) strucna analiza xD
Čestitka za hrabrost i spretnost.Ovo mi liči na svjetski CIRKUS , jer cijeli svijet nam postaje u stvarnosti pravi Cirkus.Eto šta rade svjetski CIRKUSANTI ......,,GDJE PLOVI OVAJ BROD,,??
je budaleee, ima milion drugih sipki, ona nasla ovu, ccc
Ludi RUSI,a evo sad i RUSKINJE.... a ne bi nam pokazali da je bio bas smrtonosni.
Ako je ovo umjetnost, onda sam ja biciklo!
Niko ne uzima u obzir dužinu sipke, koja se može iskriviti i povući dotičnu u ponor, taman je dovoljna duzina da je prebaci preko platforme. Kako god stupidan poduhvat.
imati muda i biti glup su dvije različite stvari, imati muda biti hrabar, spasiti svoj ili nečiji život u teškoj situaciji a biti glup znači bespotrebno izlagati svoj život, koliko je njih ovakvih palo i poginulo i ono hajmo da ih žalimo al u qurcu, srećom pa ova nije pala
Dao bih ja ovoj da se balansira po vas dan
i kad kažu treba imati mu*a za hrabrost! evo dokaza da ne treba!:)
Diler joj neku novu drogu podturio ba....
Bolje "lelujaju" Ukrajina i Kazahstan dronovima koji ispušćaju spore antraxa po dedinjskom pašaluku.
Zabacujem kesu Zabacujem papir
Sve do jednom