Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsurd
Hahahaa Seljaka , daleko ste vi od Rima , za vas cak ne vazi ni poslovica svi putevi vode u Rim ,kod vas nijedan put ne vodi u Rim . Nikad imali veze sa Rimom ni kozari ni Rusi . Cobani jedni ne uzimajte Rim u svoja smrdljiva usta. Samo za informaciju Bizantije su bili Grci koji su se odvijli od Rima . Rim je osto Nije oso u Konstantinopel(Istanbul) tada. Izdali su Rim si*** carstvo smradovi .
Qui ventum seminat, turbinem metet .
Ne zna se gdje sve žive Rimljani jer su ih Normani, Lombardi potpuno istjerali iz Italije, današnji Grci su Rimljani, dobar dio Rumuna, i nešto malo na jugu Italije.
Nije Bizant nasljednik Rima.. Bizant je Rim... ali vi ste učili historiju iz udžbenika onih koji su bili neprijatelji Rimljana.
šta je 476 godina, jesi li ti čuo za Justiniana I? Koji se borio i osvojio Rim nazad od Odoacera i tih njemaca?
Parodljiv narod, samo većina nije skontala zajebanciju :)
Kazu da Cezar bio supak I da je u to doba pjevao Tupak. Oktavijan je bio vise kul. Zvali su ga uzviseni bull, Ali dzaba i Kaligula i Neron ludi, Kad crni Putin Evropu sludi.
Kako mu nisu stavili Shajkachu i opanke?! Zar nije Sorab, kakav crni Rimljanin?!