Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje će imati sve brendove kao i na zapadu, ali po svojim cijenama i zarada ostaje u državi. To ue samo jedna od prednosti kad imaš atomsko oružje.
Eto drzave,sankcije im berzu zatvore a oni u osvetu pustaju crtane filmove!!
nisu postovali autorska prava ni ranije
Mater svoju proklinje sto je ovo zapoceo. Mislijo baja proci za par Dana. Za 3 mjeseca oni ce bankrotirati. To je neizbjezan scenario.
Sami se izoluju što je dobro jer su shvatili da ih svijet sankcioniše u svim sferama života. Više će ih boljeti sankcije sportistima i umjetnicima nego ekonomske, ali neka :)
joj jeste zeznuli zapad i EU ... sad ce jadnici da propadnu, a da vrijednost Eura i Dolara strmoglavo padne