Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo...mama je beton
alooo klixovci levati jedni pa pola Bosne daje djeci ovako auta da voze, i to ne s njima vec i bez njih djeca se vozaju... a lik je uopste nije tjero vec se vidi da to ona oce... svi se lafo prave naivcine i gledaju kako drugi a nevide ispred svog cumeza kako je
vozam se u dvici ide 60 na sat ajd normala udjem kod jarana u sesticu vozi 60 ja konto vozi 20 :D
pa vidis da joj je godra sto vozi ovako da je tjero ona bi plakala
Ma ludi Rusi
A retardiranih komentara i gov*na... Kastracija svima ko misli da je ovo ispravno i prihvatljivo.
mama je avion a volio sam da je i moj stari ovako meni davao i tjerao me da vozim auto :D salu na stranu, lik fakat nije normalan iako maloj ide voznja od ruke, cak mogu reci mnogo bolje od nekih koji imaju "visegodisnje vozacko iskustvo"
vid' morona jesu se skupili da komentarišu! vi ste garant od onih pa.paka što metnu sinčinu od 5 godina da vozi i ugoržava i sebe i druge pa se poslije po mahali hvala da im sinčina vozi auto! pu, svakom ko ovo odobrava treba zakonski zabraniti da se razmnožava!! maj.muni malo,umni!!!
glupi Rus
jao gluposti, pa u ovom autu tek na 100 kmh dobiješ osjećaj da se krećeš nije ovo dvica dizlo TAS-ova.... s.t.o.k.e kliksovske, ovaj put ste sami sebe nadmašili
J:EB:E:M li mu zenu u cmar
je.bo te ovo auto ko ladja, sta je 100 na sat, nista, nije to golf dvojka pa da se na stotki raspada i trese
Otac je jedino mo'go snimat ako su mu ruke dva metra pa ih on premjestio na zadnji dio vozila, koji ste vi levati
Karina :))))))
Imal' kakvih friskih desavanja ?