Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas neće da propuste pješaka na skretanju, a kamoli na pješačkom bez semafora, ili ned'o Bog da sačekaju da prođe starija osoba koja sporo ide. Svi iza počnu da trube, mami im ga svirnem. Ima svijestlih primjera, ali nedovoljno. Šta, nije kul stati, propustiti pješaka? Ofirno pričekati? Izađite malo do bližih nam gradova u regionu pa da vidite kulturu. A ove auto-kamere uopšte nisu loša stvar. Trebalo bi to zakonski uvesti kao obavezno.
Ispravka za klix: Nisu ove kamere postavljene na cesti, nego u samim vozilima drugih ucesnika u saobracaju. Naime zbog rasirene korumpiranosti policije koja cesto okrivljuje vozace za prekrsaje koje nisu pocinili i uzima mito da ih ne kazni, kao i okrivljivanje pogresne osobe kod udesa, a sve za novac. U Rusiji je jako popularno postavljanje kamera sa unutrasnje strane sofersajbe koje sve snimaju tokom voznje i onemogucavaju zloupotrebe polozaja od strane policajaca, zbog toga je u zadnje vrijeme internet preplavljen raznim videima udesa i drugih situacija (skoro sve iz Rusije) tako su nastali i videi gore...
Braća Rusi su najbolji !!!
Trava ne raste dje Ruska cizma kroci.
Svaka cast ovim ljudima:)
haj odjebi sad kad si vidio