Čudo prirode u Bangladešu
0
Rođen dječak s dvije glave
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto je/su umro/li...Bash je/su sladak/tki.....Hahahaha....ovaj lijevi je simpa....:D
Stara vijest! Mali je kaput! http://afp.google.com/article/ALeqM5jolNeE63-WeX1xbSPPZkzZm5mc8Q
Djecak je umro.. pise na jednom drugom portalu...
Sta ces Dalila kad smo merhametli narod. Evo vidis po komentarima koliko mi suosjecamo. Treba ipak napomenuti da je ovo za nas tragedija, dok u Bangladesu na djecaka vjerovatno vec gledaju kao na Bozanstvo. Radi se ipak vjerovatno o \"sijamskim blizancima\" sraslim citavim tijelom o cemu sam ranije malo citao...
Boze sacuvaj kakve komentare pisete.Neka je Bog dragi na pomoci i ovom dijetetu i majci.Nije mi jasno je li ne postoji ultra zvuk u Indiji?Zar nisu mogli to da otkriju ranije?Nadam se da ce dijete i majka biti postedjeni kojekakvih experimenata i napada medija. Drogba sto se tice tvog legendarnog glumca,vjeruj nije mu to prva glupost koju je izjavio!On da ima pet glava ne bi mogao jednu normalnu i pametnu da sastavi.
Kao sto rece nas legendarni glimac i postovani ministar a nadam se i buduci predsjednik, bosnjaci bi se trebali radjati sa dvije glave pa kad srbi kolju jednu da druga gleda!!!! Emira za predsjednika a komunjare za Kubu!!!
haha aaaj komentara:):):) hahah
jadna im majka kad se posvadjaju :)
Nepravilno je poceti recenicu brojem....
ovaj ce sigurno biti dvolican kad porate :)
Koji mali :D
Dragi Boze.
mali je ko zmaj!