Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce mali kad poraste u šali da ih spali, tako to ide...
Neznam bil zaplako ili se nasmijo
Crnacka inteligencija ponovo dolazi do izrazaja, vidim.
balkance je najvise za.ebo tito tj. socijalizam, pa onda nametnuti rat. zato kaskamo 30 godina za zapadom.
harise popusis ga svim crncima
Sta ocekivati od crnaca..to je do juce ljustilo banane, ganjalo se s leopardima i kamenjem razbijalo kokose a sad odjednom uzivaju u svim carima civilizacije...Imaju lijepo Afriku pa sto se ne presele svi tamo...Niti ce biti diskriminisani a nama ce vazduh biti cistiji...
Da pogodim, mali je izblijedio
svaki komentar je suvisan...nista ne kontam jeli ovo stvarnost ili fikcija..glupost je neunistiva
Malom nije ništa.Bilo je sinoć na FOX-u.Malo se okupao a odjeća mu se nešto skupila jer je bio uključen na program za vunu.
Boze sacuvaj kako se danasnji roditelji \"sale\" sa djecom.
Jarane i ja sam tako mislio do rata. Rat je pokazao ko smo i sta smo (mislim na sve balkance). Cast pojedincima ali smo dotakli dno dna svojom inteligencijom. Najbolje se pokriti ponjavom i sutiti.
Jest, a da je mali bio Bosančeros morali bi mijenjati centrifugu. Ovako mašini ništa! :-))))
@a Mi jesmo primitivni, zaostali, nekulturni, gorstaci i jos hiljadu stvari, ali nismo imbecilni kao Amerikanci. Nasa djeca su nevjerovatno inteligentna samo usljed stanja u drzavi, okoline i nedovoljno brige, ta inteligencija propada. U Americi tu djecu stimulisu i ona izrastaju u naucnike, inzinjere i astronaute a kod nas ne mogu ni na takimcenje u susjednu zemlju otici jer nemaju novac.
Ove dvoje odmah zatvorit a dijete oduzet. Bolje biti siroce nego imati svakakve roditelje.
Ne mozes na osnovu par idiota etiketirati citavu naciju. Balkanci bas ne kotiraju visoko u evropi a kamoli u svijetu. Odmah smo poslije Burundija. PS - Kompjuter kolji koristis su izmislili amerikanci. Da su cekali na nas jos bi bili u kamenom dobu.
pa sta je bilo s djetetom u kakavom je stanju jel proslo bez posljedica il sta ves ?