Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago onom kojem je ovo najveci problem...
Kokuz
Dok su roditelji u Americi i Evropi u panici sto nema neke djecije igracke,sjetite se djece iz Afrike,tacnije Somalije,gdje svako peto dijete umre od gladi.Sjetite se malog malisana iz Sirije sto se utopilo sa jos petero djece da se domogne Italijanske obale...Sjetite se djevojcice sa "kultne slike" poslije bacanja atomske bombe na Hirosimu kako gola trci...... Vi koji zudite tamo da ugodite svom djetetu ste ovo napravili.Kome je jos do nekakve igracke? Imate li imalo srca vi Evropljani?
@pascal Svi smo mi kolektivno krivi.
..hajd ne rise brata ti!!! Kada si se zadnji put sjetio komšije i njegovog djeteta, kupio mu čokoladicu, usput kada kupiš svom ili nedaj bože kupio mu patikice, jer si vidio da nema. Joj što ne mogu supe na viljušku..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i onda mu se ne svidi boja pileta! xD jah, proslo vrijeme kad se poklanjala "sarena laz" :)
Ko nekada tamagoči.
haha jadan koliko je puta znao umrijeti od gladi haha :P
@smiling Moj umro od starosti hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
razmazena derlad!!!
ma kupi mu čake
Od kud jaje za Bozic? Zar nije simbol Uskrsa.
pitajte roditelje u siriji sta je panika. blago onome ko se ovoga sikira
i ja sam u panici, pijem tablete za smirenje pet dana
Za sve mame koje zele tu igracku neka mi se obrate jer ja imam jos dva jajeta i dao bih ih po cijeni od 30-ak eura. Uz jaja dolazi i jedna krznena ptica kao ekstra dodatak.
NE BIH SVOJE IGRACKE IZ DJETINJSTA NI ZA STA MJENJAO A KAMOL ZA OVO
2018.
Ako nema jaja, bice hashimaga!
-- MUST HAVE jaje košta 150 KM Kod nas je veliki broj takvih penzija a 600 000 ljudi živi i sa MANJE MJESEČNO. PAMETNOM DOSTA.
i ti bi mogao kupiti da zivis na zapadu
kakve veze ima pemzija nane pembe sa 2 osnovne naspram prosječne plate bogate zapadne zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)