Novo čudo iz Japana
0
Robot koji pravi i služi palačinke
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da postoji robot koji moze ubiti Dodika
DA ZNA JOS BUREK PRAVIT.....
a recept mu sigurno baba dala
Vidi palacinke ko ustipak
znali namazat nutelelu na njih.Ako znz ja bi kupio jednog.
ovo je pravo cudo
Ma kakve te palacinke,evo su mu izgorile,ma opet mu treba neki ljudski potez,ne moze on to bas sve sam....ha ha,pa nema ni tavice nije je kupio....ha ha,ma ne bih probao te vjestacke palacinke bez i malo ljubavi i osmjeha na licu. Ne ne hvala.
Motoman SDA10, Motoman SDP 10, Motoman SDS10, Motoman ZBiH10, Motoman HDZ 10, Motoman SNSD 10, Motoman HSP 10, Motoman NAŠ10, Motoman PDP10... kupimo nekoliko ovih, reprogamiranih od strane strucnjaka iz EU, napunimo im baterije ili jednostavno ukljucimo u struju, i \"ubacimo\" u parlamente i ostale organe vlasti da se svadjaju oko verzije softwarea, hardwarea, midlewarea i firmwarea koje imaju ili koje tek treba da dobiju... za platu od 5 KM.