Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu mislit kako se ibrete ono ko u serijama,et prilike im jedno 670 epizoda snimit
aleluja
Aha...evo dže je naša voda otišla...vidiš da nije do kiše...pokupila se voda i ošla u Indiju
i mi cemo biti jos malo odusevljeni kada nas obraduju sa vodom ako nista flase da napunimo za pranje guzica.
...šta reći. džizuz iz kaming bek...
Ima l' dje Mojsije da narod povede?
...mozes fešto pa prespavo. saće on, dok odmamura...
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
jako fino i jako lijepo
Voda je zivot, to BiH gradjani ne uzimaju za ozbiljno jer je BiH 7-a najbogatija drzava Evrope. Zamislite koje bogatstvo imamo a drzava zatrpana srpskim i hrvatskim vodama za pice. U buducnosti ce se sve vrtiti oko vode, sto znaci da BiH ima potencijal da bude ono sto su sad drzave bogate naftom i plinom.
ulazi u paksu
koji ti je izvor za tu nebulozu da je bosna 7. najbogatija drzava vodom evrope? bosna je ustvari jedna od najsiromasnijih drzava vodom. sve okolne drzave imaju vise zaliha vode. tako da, prestani sirit nebuloze. bosna je 102. u svijetu po zalihama vode. u evropi smo jedino ispred slovenije, litvanije, belgije, makedonije, bugarske i luksemburga (ne racunajuci mikrodrzave). https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_total_renewable_water_resources
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Jedinstvena prilika da se primitivni Indijci malo uvaljutaju u blato i hidratiziraju kozu 👌
jeeee :D lijepo bgm