Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... to je čudovište, brala je šišarike sa grana, 300 kil\' je bila teška. Čovječe ona je brala šišarike s grana, strašno 200 kil\' je imala. Kad sam kući donio to čudovište od 150 kil\' svi su bili začuđeni: \"Pa tu ima 100 kil\'\". Kad smo pofrigali to čudovište od 50 kil\' svi su bili zapanjeni. 10 kil\' je imala, baš smo se najeli od te tune od 5 kil\'.
1.) Ovo je primjer kako država uzima bogatstvo od običnih građana. Sutra će neko kriviti milionere, ali evo vidimo da lik u sekundi ostade bez ulova samo zbog države. 2.) U tekstu se spominju dvije tune. Jedna je njegova (400 kg), a druga od 342 kile je ranije negdje prodata za toliko dolara.
Isto ono BARBA IMA LI RIBE. Na kraju smo je pofrigali, tu tunu od 12 kg
Ostavil\' smo komsiji sve sto je od pol\' kile ostalo
ap,srecom da sam procitao tvoj komentar...definitivno kriminal kako su svemir i ljudska glupost bezgranicni , jer prije par mjeseci plavu tunu tip je toliko tesku prodao za tu cifru ali je ulovio udicom...
u juznom srbskom moru ups srbija nema more :D
Svaka cast dobro si reko.. jos koja recenica i bila bi 200 kila teska Pusti ove sarajlice sto pametuju
fakat je ljudska glupost bezgranična. lijepo piše da su čovjeku ODUZELI tunu od 400 kg a da je tuna od 342 kg NEDAVNO prodana za dobru lovu. zar je to tako teško shvatiti?
taslacim vam stare svima. Kako ja tako i ova tuna od 400 kila :)
pricaju o dvije Tune ovo je ta druga Tuna koja je teska 342 kg http://www.kigo.hr/tekst/1832.html
dvije su ribe, nauci citati....mah... Bugari usli u Sofiju haj zdra\'o
Riječ je o dvije ribe, neškolovane šifre!
Nije riječ o dvije ribe (nigdje ne piše), nego o JEDNOJ koja se \"istopila\" sa 400 na 342 kg.
Haj majke ti objasni ti ovom prvom \"ribaru\" kako je moguće da se u JEDNOM članku govori o JEDNOJ ribi i da je u naslovu riba teška 400 kg, a nekoliko redova niže 342 kg (panglu ne konta ribarske priče).
cudoviste sa kopna...
Čuj štapom da izvuče \"ribicu\" od 400 kg! Šta ima, šta nema! Kako je, dobro je!