Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 90,pa Jel ribolovac ili nije!? Znači 900kg 😂 Svaka čast momci
Cime si ga peco role? Kranom?
mrcina
..čudovište, brala je šišarike s grane s pipkom, kad je digla pipak i brala je šišarike, sedam kilo je imala i bere šišarike s ogromno... šest kil' je bil' teška. Strašna, velika, kad sam je izvadio tu je bilo pet kil' u njoj, kako pliva ka čudovište, eto šišarike je izvukla i bere. Strašno četri kil' je ona bila teška to je strašno..
Lov,ribolov i ostalo,kad ides nekoga nemocnog ubiti radi licnog zadovoljstva....ne..hvala..nije ni za mene
Ne bi mu smio prici
Dobar ulov.Svaka cast.
100 kila i 250 grama
Srbska riba pliva u srbskom jezeru ulovljena od strane srbskog ribara
@ELBAKE007 *koliko moraš biti glup da objabviš ovaj komentar.
jesi ga vratio ili u zamrzivač... kazu som oko 3 kile najbolje meso ima, ovi preko 10 kg, to nije za jest.
60 kg realno ribarske price
E, some jedan! Kako si dozvolio da te ulove?
Som je ovaj horizontala ?
Po propisanim pravilima EU u ovkvom slucaju riba se treba (mora) usmrtiti i na doticnom ribolovcu je da odluci sta dalje sa ulovom.Na zalost.Ovo impozantno bice nece umrijeti prirodnom smrcu vec ce kao jedan od x miliona ili milijardi zivotinjskih produkata zavrsiti na stolu nas najvecih parazita ikad.
divi dode
Šta je ovo? Nevjerovatno.