Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati i humor .... ovo nije ni njima smijesno.
Nista meni ovdje nije smjesno...
Trebao je staviti nesto tipa "paprike besplatne, kasika 20 eura"
Ko god je dosao u Tuna bar nije se nesto nasmijao, vjerujte mi. I nisu duhoviti kad kazu da su poskupjeli, jer cijene fakat im nisu normalne. U sred sezone objekat (koji je jako cool) koji se nalazi bukvalno na plazi ima 2-3 puna stola. Ostalo prazno. Prije 3-4 sezone je bilo ok s ciienama, a zasto je sad ovako nemam pojma.
mene vise brine autor ovog teksta kojem su ovo urnebesni natpisi :(
Odi tamo i reci 'necu nijedne punjenje paprike'. Po toj logici ce ti dati sve sto je u restoranu.
Šta je ovdje smiješno, ne kontam? Ovo kao da Englezi pišu.
jede samo ko mora...
Nije vam šega jer vi uz Fadila to zivite.
Zadnja je dobra
hahahahaha upishat cu se. ahahaha ne mogu duse povratit od smijeha. cuj platis 3 dobijes dvije ahahahahaha. to znaci da ces jednu papriku platiti a neces je dobiti ahahahahahaha. sta brnjicu ne mora nosit pas vec vlasnik ahahahahahaga pupak mi se odveza
😂😂😂👍 ..nisu skontali
😂😂😂
Super ste
Hrvatski humor nula bodova.
Objekat za 10, usluga 0
haha grohotom se smijem grohotom
Vlasnik ovog kafica je turbo seljak, ali Trpanj je vjerovatno najljepse malo mjesto u Hrvatskoj a 100% najcistije more... Makarska rivijera poslije Trpnja izgleda kao Neum....
@sucmurasti Sto? Eto, sto pises takve stvari? Ionako nije lako naci smjestaj ti jos dajes ideje ljudima. Nije dosta sto su Žuljanu i Trstenik otkrili s mostom... Srecom nema mnogo parking mjesta u Trpnju, pa to moze odbiti ljude.
Sarkazam nije humor