Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poli ga i puče se smijat
Ne je*e trener ni 1% :D
ovo je bilo slučajno.
poli ga didov :D . koje poštovanje prema selektoru, svaka čast ;)
hahaha malo šale nikad nije zgoreg :)
...da je to napravio kakvom balkan boyu, strugali bi ga sa trave...
NIJE GA BEZOLOVNIM POLIO I BACIO ŠIBICU ŠTA DRAMITE
kako bi se ti osjeco da ti je on neko od familije pa da ga poliju nako, ono je cist bezobrazluk, sta ti mislis kako je njemu i njegovoj familiji, jest nije ga ubio al mu se smija cijeli svjet zato sto se igrac ponasa prema njemu ko prema otpadu
Bezobrazluk
mene tata zalije spermom svaku noc pred spavanje :))))))))))
Mora da ti je pravi commi tata
buduci da pravi commi ševi samo krawe bit ce da ti je mama krawa <3 animal sex <3
Malo ga rashladio.
http://brazil.jutarnji.hr/video--mundial-zavrsen-za-suareza--urugvajski-vampir-dobio-sest-utakmica-suspenzije/1201925/ Svjetsko prvenstvo za Luisa Suareza je završeno! Fifa je suspendirala urugvajsku zvijezdu na četiri mjeseca zbog napada na Talijana Giorgija Chiellinija. Točnije, Suarez za reprezentaciju ne može igrati 9 utakmica, a zabranjene su mu sve nogometne aktivnosti iduća četiri mjeseca! Još uvijek nije jasno što to znači 'sve nogometne aktivnosti', ali engleski novinari nagađaju da to znači da Suarez neće moći čak ni potpisati ugovor s nekim drugim klubom. U prijevodu, sada je u velikoj gabuli i Liverpool za kojeg neće moći igrati prvih devet utakmica, a sada ga se neće moći ni riješiti... Suarez je kažnjen i sa sto tisuća franaka, a protiv Kolumbije u osmini finala bit će mu zabranjen i ulazak na stadion! Suarez i Nogometni savez Urugvaja imaju pravo na žalbu, ali to ne odgađa ovu presudu. Dakle, Suarez sigurno propušta utakmicu protiv Kolumbije. Podsjetimo, u završnici utakmice Suarez je Chiellinija ugrizao, ali glavni sudac to nije vidio i Urugvajac je normalno završio utakmicu.
Spahin rođak